В началото на месеца Меган Маркъл стана майка за втори път. И въпреки че е в отпуск по майчинство, тя не е замразила напълно ангажиментите си, особено тези покрай промотирането на първата детска книжка, която написа - The Bench.

Принцеса Даяна, Калифорния и мечтата й, която принц Хари и Меган Маркъл сбъднаха

Хари и Меган сбъднаха мечтата на Даяна

Тя би се гордяла с тях

Преди дни херцогинята на Съсекс даде поредното си интервю, в което откриваме повече подробности за творческия процес и за това какво я е вдъхновило. Тя разкри, че за първия Ден на бащата е подарила на принц Хари... пейка. Именно оттам идва и името на книжката.

А на гърба на пейката е имало малка плочка, на която Меган е написала "Това е вашата пейка. Където животът ще започне. За теб и нашия син". А краткото стихче впоследствие прераства в това, което днес се крие между кориците на The Bench.

Снимка 536028

Източник: GettyImages

Илюстрациите в книгата също са вдъхновени от принц Хари и Арчи, които Меган с удоволствие наблюдава как се опознават един друг и заедно израстват. Именно най-важните, ценни семейни мигове, особено през последната година, са накарали бившата актриса да хване химикалката и да сподели за специалната връзка между баща и син.

Принц Хари, Меган Маркъл и какво е накарало херцога на Съсекс да се съгласи на интервюто с Опра Уинфри

Отмъщението на принц Хари

Какво успя да го вбеси истински

Маркъл също така пояснява, че в детската книга е вплела и любовната история на нея и Хари и се надява читателите да успеят да я открият. А друг много специален детайл от нея са незабравките, любимите цветя на принцеса Даяна, които съпрузите са искали задължително да присъстват сред красивите картини, предава People.