Вчера, 4 юли, Меган Маркъл направи изненадващо появяване на тенис турнира Уимбълдън. Точно както никой не очакваше да види Кейт на корта два дни по-рано, така и никъде не бе оповестено, че херцогинята на Съсекс все пак няма да пропусне събитието.

Появата на Мидълтън без съпругата на принц Хари веднага ни накара да се зачудим защо двете отново не са в комплект и дали родилата преди два месеца Меган ще намери време да погледа малко тенис на високо ниво.

Е, направи го, но предпочете да бъде в компанията не на Кейт, а на две свои близки приятелки. Видимо изборът й бе повече от добър, защото не спря да се смее през цялото време.

Снимка 432510

Източник: GettyImages

Една от най-близките приятелки на Меган пък бе на корта. Серина Уилямс записа поредна победа под звуците на екзалтираното ръкопляскане на херцогинята и общите им приятели. 

Снимка 432513

Източник: GettyImages

Няма как да не обърнем внимание и на визията, която Маркъл избра за тенис срещата. Тя беше с дънки, обикновен черен топ и блейзър, с който сме я виждали и преди. В допълнение - черни обувки на не много висок ток, слънчеви очила и шапка с периферия. 

Кейт Мидълтън, турнирът Уимбълдън и как ни изненада херцогинята

Как ни изненада Кейт Мидълтън на Уимбълдън

Херцогиня на корта

А на врата на Меган забелязахме ново бижу със сантиментална стойност - колие с буквата А - като Арчи.