След първата си и единствена засега публична поява със сина си Арчи, Меган Маркъл подбира внимателно с кого да се среща. След запознанството на новороденото с членовете на кралското семейство и роднините на принцеса Даяна, дойде време кръгът да се разшири.

Херцогинята на Съсекс има много приятели от звездните среди. Някои от тях са от дълги години, а други - покрай любовта й с принц Хари. Една от най-верните й дружки отдавна е ясно, че е тенисистката Серина Уилямс.

Меган Маркъл, Серина Уилямс и една луда нощ в Ню Йорк

Как се забавлява Меган Маркъл в Ню Йорк

Когато херцогинята е без своя принц

Именно тя е била и първата - извън семействата на родителите, която е имала честта да се запознае с Арчи. Срещата се е случила миналата седмица, преди Серина да се отправи към Париж за поредния тенис турнир. Уилямс е била в компанията на съпруга си Алексис Оханян, който я придружава на всички по-важни спортни събития, както и на дъщеря им Олимпия.

И тази визита на семейството при Хари, Меган и Арчи отново поставя на преден план въпроса кого херцогът и херцогинята са избрали за кръстници на сина си. Стана ясно, че няма да са Джордж и Амал Клуни, затова и подозренията ни на този етап падат върху Серина и Алексис.

Освен Уилямс, на визита в двореца Уиндзор е била и друга много близка приятелка на Меган - стилистката Джесика Мълроуни. Третата опция за кръстник е любимият на херцогинята Маркъс Андресън, когото мнозина наричат "втория по важност мъж в живота на Маркъл", пише Daily Mail.

Меган Маркъл, Маркъс Андерсън и кой е вторият най-важен мъж в живота й

Кой е вторият най-важен мъж в живота на Меган

Не, не е баща й

Засега изборът на Серина и Алексис за кръстници на бебе Арчи изглежда най-логичен. Каква обаче е логиката на родителите, предстои да разберем.