Информацията, че Меган Маркъл е решила да роди в новия си дом във Frogmore Cottage и да избяга от медийното внимание, ни звучи все по-правдоподобно. Заради факта, че бебето на херцога и херцогинята е чак на седмо място за наследяване на трона, неговата майка е решена да използва възможността раждането да бъде коренно различно от трите на Кейт Мидълтън.

Броени часове след като дари живот на принц Луис, херцогинята на Кеймбридж напусна родилното, като преди да се прибере у дома с новия член на семейството, чинно позира на стълбите пред болницата "Сейнт Мери" около половин час. А всички бяха единодушни, че това протоколно правило си е чисто издевателство над родилката. Е, Меган май ще се размине с този момент. 

Снимка 352653

Източник: GettyImages

Миналата седмица от пресцентъра на кралския двор разпространиха съобщение, свързано с предстоящото раждане. То започва с пояснението, че Хари и Меган благодарят на всички за интереса и за милите пожелания, които получават от цял свят.

В следващите редове обаче изрично се упоменава, че херцогът и херцогинята на Съсекс за всели решение да пазят в тайна подробностите около предстоящото раждане. Бъдещите родители ще съобщят щастливата новина и на всеослушание, но едва след като я "отпразнуват насаме като ново семейство", пише Daily Mail.

Меган Маркъл, предстоящото раждане, Frogmore Cottage и планът и херцогинята

Тайният план на Меган Маркъл

И дали ще успее да го осъществи

Това може би не звучи като добра новина за всички фенове на Хари и Меган, които с нетърпение очакват големия ден. Е, явно ще трябва да почакаме малко повече от предвиденото, но сме длъжни да се съобразим с желанието на херцога и херцогинята на Съсекс.