До раждането на първия наследник на принц Хари и Меган Маркъл остават няколко седмици, а от броени дни двамата са новодомци в изцяло реновирания по техен вкус Frogmore Cottage. Сега те се наслаждават на така желаното спокойствие и усамотение, които херцогинята иска да си гарантира и за важния ден, в който ще стане майка.

Отдавна се говори, че Маркъл иска да роди в домашни условия, а не в частната болница, където Кейт Мидълтън дари живот на трите си деца. И сега сякаш херцогинята на Съсекс е все по-близо до реализирането на тази своя идея, не само защото терминът й наближава.

Снимка 417404

Източник: GettyImages

За да може да дори в новия си дом, Меган трябва да има разрешението на кралицата. А то сякаш не е много трудно за получаване, защото самата Елизабет Втора също е родена в домашно обстановка, а и е предпочела да даде живот на четирите си деца в Бъкингамския дворец и в Clarence House.

Щом при нея не е имало усложнения и всичко е минало по мед и масло, изглежда сякаш няма пречки пред Меган да наложи своята воля. Нямаме информация дали Кейт е имала подобно желание, но предвид тежките й три бременности, престоят в болница вероятно е бил единствената алтернатива.

За разлика от нея, Маркъл е в отлично здраве, бременността й продължава да преминава леко и без усложнения. Единственият минус на ситуацията е, че при родилките над 35-годишна възраст има по-голяма вероятност от епидурална упойка или цезарово сечение. Но всичко зависи от последните седмици на бременността.

Снимка 408859

Източник: GettyImages

Ако все пак раждането в домашни условия се състои, херцогинята иска то да бъде възможно най-естествено. Затова и не иска да й бъдат поставяни упойки, а ще се довери само на ефекта от топлите вани, масажите и терапия със слаби импулси, които отпускат мускулатурата, пише Daily Mail.

Принц Хари пък ще бъде неотлъчно до своята съпруга в този важен и за двамата момент. Дали Меган е родила у дома, или в болница, най-вероятно ще разберем чак след като бебето й проплаче и новината за раждането е съобщена официално.

Принц Хари, Меган Маркъл, Frogmore Cottage и новият етап в живота им

Новият живот на Хари и Меган

Сериозна крачка към свободата

Все пак, бъдещата майка иска спокойствие, а и не желае едва няколко часа след като е дарила живот, да се появи на стълбите пред болницата, заобиколена от десетки фотографи. Основният й довод е, че нейното бебе не е пряк наследник на короната, затова не е необходимо всичко да минава по протокол.