Меган Маркъл успя да промени из основи живота на принц Хари и това не е тайна за никого. Бившата актриса, която сбъдна мечтата на много момичета и стана част от британското кралско семейство, е любимка на мнозина, но се намират и други, на които не им е особено приятна.

И в това число влиза голяма част от обкръжението на принц Хари. От документалния филм Meghan and Harry Plus One разбираме, че приятелите на принца недолюбват Меган заради властната й натура и желанието й винаги да контролира ситуацията, както и живота на своя съпруг.

Снимка 418827

Източник: iStock

След като станаха семейство преди година, Хари и Меган сякаш се отделиха от всички, за да започнат живота си на чисто. И това отделяне е свързано до голяма степен и с промяна на ергенския начин на живот на принца.

При Маркъл промяната също е значителна, защото се установи за постоянно във Великобритания, но е безспорно, че нея виждаме много по-често в компанията на приятелки, отколкото Хари и доскорошните му дружки.

Снимка 403977

Източник: GettyImages

Освен това, херцогинята на Съсекс има ясно изразени феминистки възгледи, които й пречат да влезе в ролята на подчинена на принц Хари. А това вероятно се смята за нормално от хора, приближени на престолонаследника, пише Daily Mail.

А негативното отношение към Меган, което обаче не се изразява и демонстрира гласно, е породено преди всичко от много топлите чувства към принц Хари, когото не е трудно да обожаваш. Но явно не е трудно и да командваш...

Принц Хари, смъртта на принцеса Даяна и какво сподели херцогът за майка си

Принц Хари - откровено за Арчи и за принцеса Даяна

Емоционален и като баща, и като син

Според приятелите на Меган обаче, всичко това, което се говори по неин адрес, не кореспондира с истината. Тя е далеч от това поведение на "властна дива", а промяната у принц Хари се дължи само и единствено на голямата му любов към Маркъл и желанието му да бъде колкото се може повече време с нея и сина им.