Последните си няколко месеца принц Хари и Меган Маркъл прекараха в луксозното имение, което наеха в Лос Анджелис след Мегзит. Именно там посрещнаха и първия рожден ден на сина си Арчи - скромно и само с баба му Дория.

Но за своя рожден ден, който е на 4 август, херцогинята на Съсекс има доста по-грандиозни планове, излизащи извън пределите на настоящия им американски дом. Все пак, зад океана тя е свикнала да води звезден живот и да се слива с шоубизнеса, а тази възможност й бе отнета от принудителната самоизолация заради COVID-19.

Затова Маркъл си е наумила да отбележи 39-ия си рожден ден в компанията не само на своя съпруг, но на група звездни приятели. А задължителното й условие е празненството да се проведе извън Лос Анджелис, защото и тя, и Хари имат остра нужда от смяна на обстановката.

Снимка 467665

Източник: GettyImages

В последните месеци двамата бяха засичани едва няколко пъти в близост до дома си, а целта на излизанията им бе или да отидат на пазар, или да се включат в някоя благотворителна инициатива. И така вместо в подем, съвместният им живот се оказа в пълен застой.

Като най-възможна дестинация се определя Монтесито, където е имението на близката на Маркъл Опра Уинфри. Вероятно именно там рожденичката ще събере най-близкото си обкръжение, защото не иска да бъде безотговорна и да поставя здравето на всички в риск, предава Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл и живеят ли заедно с майката на херцогинята Дория Рагланд

Кой заживя с Хари и Меган

Семейна идилия

Именно по тази причина херцогинята на Съсекс планира и да помоли всички, които ще присъстват на нейния празник, да си направят тестове за COVID-19. Е, със сигурност няма да е рожденият ден, за който си е мечтала, но поне ще успее да разчупи еднообразието, в което са заседнали с Хари в последните месеци.