В последните месеци темата за отношенията между Кейт Мидълтън и Меган Мaркъл е най-коментираната, когато става дума за британския кралски двор. Съпругата на принц Хари неведнъж e сравнявана с принцеса Даяна, защото колкото хора я обичат, толкова и изливат негативизма си по неин адрес.

Заради всичко, което се изписа за двете херцогини, от кралския двор решиха да предприемат строги мерки. Още в началото на годината стана ясно, че има хора, работещи за короната, които следят и изтриват коментарите, пълни с омраза, в официалните профили на двореца Кенсингтън и другите кралски институции в социалните мрежи.

Снимка 408833

Източник: GettyImages

Сега са въведени и нови правила, които бяха споделени в профила на кралския двор в Twitter. Няма съмнение, че те са породени именно от онлайн атаките към Меган и Кейт. А основното изискване е всички последователи на профилите да показват учтивост и уважение към останалите.

Модераторите на страниците си запазват правото по тяхно усмотрение да изтриват коментари, които съдържат реч на омразата, обиди, заплахи, насилие и сексуално съдържание.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и какво направиха и двете в седмия месец на бременността

Какво направиха и Меган, и Кейт в седмия месец

Още една прилика

През изминалата година е имало стотици хиляди подобни коментари. Но вече можем да бъдем докладвани и на властите, ако не спазваме тези правила и от Двореца сметнат за необходимо. Така че, ако имаме нещо против Меган или Кейт, по-добре да си запазим мнението за нас, за да си нямаме проблеми.