Принцеса Даяна беше обект на обожание още приживе, но след смъртта си се превърна в истински култова фигура, обичана и имитирана от мнозина. А, ако съдим по поведението и облеклото, една от най-големите й почитателки е Меган Маркъл.

Напук на кралското семейство: Нигерия обича Меган Маркъл

Напук на кралското семейство: Нигерия обича Меган Маркъл

Посещението в страната заедно с Хари се увенча с успех

Херцогинята на Съсекс беше на посещение в Нигерия заедно със съпруга си до 13 май. Там тя отдаде почит на нигерийското си наследство и се появи в няколко забележителни тоалета. Последният се състоеше от бели прави джинси в комбинация с бяла блуза и блейзър в цвят каки. Последните два артикула са на луксозната марка Loro Piana, като само блейзърът - смес от лен и студена вълна, струва 3980 долара.

Не бива да пропускаме и обувките на Мегън - мокасини в бежово и бяло на YSL. Те са почти същият модел, носен от принцеса Даяна в Лондон през 1995 г. Покойната лейди Ди ги е комбинирала с тесни бели панталони, бяла блуза и блейзър цвят каки.

Разбира се, няма как да помислим, че тоалетът на съпругата на принц Хари случайно напомня на този на майка му - очевидно е, че Меган Маркъл наистина е целяла да постигне тази прилика. Още повече, че дни преди това носеше колието с кръстче, принадлежало на принцеса Даяна и подарено й от Хари, припомнят People.