Ако трябва да посочим две дами с противоречива репутация от британския кралски двор, най-вероятно първо ще се сетим за Камила Паркър и Меган Маркъл. И докато съпругата на бъдещия крал принц Чарлз успя да заслужи мястото си до него и уважението на всички през годините, то херцогинята на Съсекс предпочете да напусне "гнездото на оси".

Камила Паркър, бъдещата й роля на кралица консорт и какво смятат принц Уилям и принц Хари за нея

Уилям и Хари за бъдещата роля на Камила

Мълчанието знак на одобрение ли е

На пръв поглед бихме предположили, че Меган и Камила трябва да са си добри приятелки. В началото, след сватбата на Маркъл и принц Хари, именно принц Чарлз и Паркър бяха тези, които най-често се появяваха заедно с младоженците и им дадоха нужната подкрепа.

Но сега британският автор Том Бауър, написал неофициални биографии на не една и две известни личности, сред които и принц Чарлз, прави интересни разкрития за отношенията на двете херцогини. 

Снимка 563605

Източник: GettyImages

Според него, още от самото начало Камила е била "подозрителна" към "авантюристката от Лос Анджелис". Било й е трудно да повярва, че Меган толкова лесно ще пожертва кариерата и независимостта си, за да "служи мълчаливо като отборен играч, отдаден на монархията."

Въпреки тази своя позиция, Паркър винаги е въздържана в изразяването на мнение за херцогинята на Съсекс. А когато принц Чарлз сляпо е вярвал, че по-малкият му син няма да предаде него и монархията, тя отново е мълчала, след което просто го е успокоявала, че е направил най-доброто, на което е способен, предава Fox News.

Меган Маркъл, Камила Паркър и ролята, която съпругата на принц Чарлз получи

Когато Камила замести Меган

Време за промени

Бауър разкрива и че Камила е имала прякор, с който е наричала Маркъл - "тази гадинка". И е обичала да я определя като "самонадеяна" и вечен източник на проблеми. Още от разкритията му ще открием в новата книга за Меган, която подготвя.