Принц Хари и Меган Маркъл прекарват по-голяма част от времето си във Frogmore Cottage. Семейното им гнездо в рамките на замъка Уиндзор им позволява да живеят необезпокоявано от любопитни погледи. Но въпреки това, все се намира някой, който да ни разкаже какво се случва така.

За никого не е тайна, че и Хилъри Клинтън, и Мишел Обама са фенки на Меган, както и тя на тях. Затова и не сме особено изненадани от новината, че съпругата на бившия американски президент Бил Клинтън е била на гости на херцога и херцогинята на Съсекс преди дни.

Хилъри Клинтън е пристигнала в замъка по специалната покана на Меган. Посещението й, разбира се, остана в тайна. Източници от Уиндзор споделят, че двете дами са се поздравили с прегръдка, след което са прекарали следобед в сладки приказки.

Снимка 453043

Източник: GettyImages

Клинтън дори е засегнала темата за писмото, което Маркъл е написала до нея, когато е била само на 11 години. Тогава бившата актриса се обръща с молбата да слави телевизионна реклама за прах за пране, защото я смята за сексистка.

Принц Хари и малкият Арчи също са се присъединили към женската компания, а Клинтън е имала възможността да се порадва на сина на херцога и херцогинята. Хилъри им е споделила и за своя внук Джаспър, който е с няколко месеца по-малък от Арчи, пише People.

Посещението на Първата дама във Frogmore Cottage идва дни след като тя коментира в свое телевизионно интервю документалния филм за Хари и Mеган, излъчен миналия месец. И първичната й реакция бе, че изпитва майчински чувства към Маркъл и иска просто да я прегърне

Меган Маркъл, Хилъри Клинтън и как Първата дама защити херцогинята

Първата дама, която е фен на Меган Маркъл

Коя е новата звездна почитателка

Явно думите й са стигнали до херцогинята и са успели да я трогнат, затова и е поканила своята любима Хилъри, давайки й възможността да се прегърнат и наприказват по женски. Сигурни сме, че това няма да е последната среща на двете.