Амал Клуни бе сред звездните гости на не толкова тайното бебешко парти на Меган Маркъл в Ню Йорк. Двамата с Джордж Клуни присъстваха и на кралската сватба през май миналата година, а наскоро се заговори, че може да са кръстници и на бъдещото бебе. Актьорът обаче отрече подобна възможност.

Въпреки това, между Меган и Амал явно се е породило силно приятелство, основаващо се най-вече на близките отношения на съпрузите им. Все пак, госпожа Клуни нае частен самолет за 170 хиляди паунда, за да бъде с херцогинята в Ню Йорк...

И Амал, и Меган имат изградени публични образи на силни и независими жени със самостоятелна кариера, въпреки че добиха най-много популярност покрай известните си съпрузи. И двете са феминистки и се борят за равни права на жените. Занимават се и с различни хуманитарни и благотворителни инициативи.

Освен това, често са давани като пример за стил и класа. Двете имат и сходни предпочитания, едно от които са ниските обувки. За съжаление, рядко им се отдава възможност да изберат точно тях.

Снимка 361291

Източник: GettyImages

Заради тези общи черти, двете са си допаднали още от първата среща, когато принц Хари запознава бъдещата си съпруга със своето приятелско семейство. От тогава до ден днешен, четиримата често си ходят на гости и излизат заедно при всяка възможност.

Джордж Клуни, Амал Клуни, принц Хари, Меган Маркъл и новата връзка помежду им

Кои ще са кръстниците на бебето на Хари и Меган

Изненада или не съвсем

Клуни и Маркъл споделят интереса си към пилатеса, като отделят половин час всеки ден на това спортно занимание. Освен това, и двете са фенки на една и също храна и вино - италианските, пише Standart.