Вчера, 12 януари, разбрахме, че ден по-рано Меган Фокс и Machine Gun Kelly са се сгодили. След емоционалната публикация, с която актрисата обяви новината в социалните мрежи, научихме повече и за годежния пръстен, който получи от любимия си.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и новината за годежа им

Меган Фокс каза "Да"

На специално място

Точно както връзката им за мнозина е необичайна, така и бижуто, което вече краси безименния пръст, не е класическо. Machine Gun Kelly сам е създал дизайна на пръстена с два скъпоценни камъка, защото е искал той да бъде като връзката им - единствен по рода.

Детайлен поглед върху него виждаме от видео, което музикантът публикува в своя профил. Пръстенът с изумруд и диамант е изработен от бижутера Стивън Уебстър специално за Фокс.

"Знам, че традицията е за един камък", казва Machine Gun Kelly и обяснява решението си да са два. Изумрудът е нейният рожден камък, а диамантът - неговият. Те са върху две линии, които се преплитат, събират се като две половини на една и съща душа, образувайки "неясно сърце, каквато е нашата любов".

Нямаме съмнение, че Фокс е харесала годежния си пръстен, защото неведнъж е признавала колко харесва стила на половинката си, който винаги изглежда "уникален и необичаен". А самата тя неведнъж се допитва до него за модни съвети, предава People.