Провокацията винаги е била най-сигурното средство за разпалването на любопитството и интереса. А когато добавим сексапил, артистичност и две световноизвестни личности - положението става неконтролируемо.

Меган Фокс, Boohoo и секси колекцията на актрисата с популярната марка дрехи

Секси, по-секси, Меган Фокс

Какво да очакваме от колекцията на актрисата с Boohoo

Дали това цели дуото Меган Фокс и Кортни Кардашиян не знаем, но знаем, че малко след като пусна техни общи снимки, звездата от "Трансформърс" провокира до краен предел социалните мрежи.

Двете позират заедно в доста оскъдно и предизвикателно облекло. На първата снимка са опрели лица едно до друго, седнали на пода и гледат нагоре към камерата.

На втората Кортни е седнала в скута на Меган в банята. На третата двете са легнали на плочките, а актрисата е поставила ръка върху коляното на риалити звездата.

Всъщност, Меган Фокс и Кортни Кардашиян са много близки - толкова че дори излизат на двойни срещи с половиките си Machine Gun Kelly и Травис Баркър. Двете не показват и за първи път подобна интимност. Да, и тогава нещата бяха не по-малко предизвикателни и секси, но определено бяха доста по-стилни. Сега за стилисти въобще не може и да става дума.

Да се върнем обаче на настоящите три снимки. Те се появиха в Instagram вчера, 1 август, като само за ден събраха над три милиона харесвания и 14 хиляди коментара.

Естествено, причина за огромния интерес е не само предизвикателният начин, по който двете известни със сексапила си жени позират, но и фактът, че Меган Фокс заложи в поста към снимките и истинска бомба със закъснител, която да цъка и да подхранва въображението и желанието на нейните фенове.

"А дали да не си направим OnlyFans?", палаво пита тя, давайки си много добре сметка какво означава и въпросът, и всичко онова, което би последвало, ако закачката й стане действителност. И нищо чудно, все пак и Кортни Кардашиян не й отстъпва по провокациите.

Много от последователите на Фокс (повече от 20 милиона) подкрепят идеята. "Не ни заплашвайте с добро прекарване", пише шеговито един от феновете им, докато друг коментар гласи: "Ако го направиш, буквално ще взривиш интернет."

Меган Фокс, Кортни Кардашиян, Skims и предизвикателната им фотосесия

Когато Кортни и Меган останат без горнище

Опасно добра комбинация

Дали ще виждаме Меган и Кортни все по-често и все по заедно... Хубавите неща стават бавно, затова ние ще чакаме.