Темата за дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит - Шайло, която не само обича да се облича в мъжки дрехи, е широко коментирана от всички. Според някои източници, детето дори обмисля смяна на пола си - нещо, което сме склонни да приемаме с известни резерви.

Анджелина Джоли, Брад Пит, Шайло Джоли Пит и решението за смяна на пола

Какво решение взе дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит

И какво ще се случи с Шайло Джоли Пит

В тази връзка обаче, с пристрастия към дрехите на противоположния пол се оказаха и децата на още някои други известни личности.

През месец февруари 10-годишният син на Наоми Уотс - Самюел Кай, също беше забелязан да се разхожда в Ню Йорк с майка си, облечен в риза с пищни ръкави и различни цветни нюанси.

През октомври 2018 г. и малкият син на Чарлийз Терон носеше дреха, която би била по-подходяща повече за момиче, отколкото за момче.

Към така оформилата се група на холивудски знаменитости, които приемат наследниците им да бъдат джендър неутрални (без полово разграничаване чрез начин на обличане или външен вид/визия), сега се присъединяват и децата на Меган Фокс.

Актрисата и синовете ѝ бяха снимани от папараци, докато се разхождат по улиците на Лос Анджелис. На снимките, които се появиха и в Instagram, се вижда, че момчетата са с дълги коси и са облечени в женски дрехи.

Единият носи къси панталони и тениска, които приличат повече на облекло от гардероба на някое момиченце, докато по-големият син на актрисата дори е облечен в рокля.