Един от малкото актьори, извадили късмета да се срещнат лично с принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, е Майлс Телър. Той ни е познат от участието си в хитовия "Топ Гън: Маверик", превърнал се в един от най-успешните филми за тази година.

Майлс Телър, Леона Флауърс, Джеймс Бонд и предложението внукът ѝ да замени Даниел Крейг

Това ли е следващият Джеймс Бонд

Когато за баба ти актьорската ти кариера е лична мисия

Точно на кралската прожекция на "Топ Гън: Маверик", състояла се през май тази година, Майлс Телър се среща с Уилям и Кейт.

За случката актьорът си спомня по време на гостуването си в предаването The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, където си признава, че е направил гаф. Сега на Майлс Телър случката може и да му е забавна за разказване, но тогава едва ли изобщо му е било смешно.

Снимка 589364

Източник: GettyImages

Оказва се, че при представянето си на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън той е нарушил основния протокол. Майлс пояснява, че той и останалите от актьорския състав са били предварително предупредени какво трябва и какво не трябва да правят. И понеже етикетът и изискванията са били много, Майлс дори си е написал подсказки на хартия.

Е, очевидно и това не му е помогнало срещата да мине гладко. Той си признава, че веднага се е объркал и е нарушил следното правило от протокола: "Не бива да протягате ръката си веднага, освен ако те не го направят първи."

Снимка 589363

Източник: GettyImages

Въпреки гафа си обаче Майлс няма как да съжалява за това, че е видял на живо Кейт и Уилям. Той дори споделя, че се е чувствал "обезоръжен". И съвсем в добрия смисъл на думата.

"Бях изгубен. Очите на принц Уилям... Кейт беше красива и сърдечна, но с Уилям не знам, причерня ми", разказва Майлс Телър.

Крал Чарлз, кралицата-консорт Камила и промените в сайта на кралското семейство

Новият ред в кралското семейство

Промени по официалния сайт на монархията

В края на интервюто си той даже и се пошегува, че е успял да спечели Уилям и мисли, че си е спечелил фен за цял живот, пише Just Jared.