Майли Сайръс приключи десетгодишната си връзка с австралийския актьор миналото лято, по-малко от година, след като сключиха брак тайно. А в последното си интервю тя споделя, че създаването на семейство никога не е било в списъка с приоритети й. Именно затова певицата се съмнява, че ще се омъжи някога отново след развода.

Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт и какво се случва с развода им

Какво взима Майли Сайръс от развода с Лиъм Хемсуърт

Определено не сме очаквали точно това

"Никога не съм се интересувала толкова много от брак и деца", каза тя в шоуто "Morning Mash Up", цитирана от Cover Media. Въпреки че знае, че много хора ще я упрекнат, тя искрено заявява, че това никога не е било неин приоритет.

Снимка 492568

Източник: GettyImages

Сайръс отново е сингъл, след като наскоро приключи романът ѝ с попзвездата Коди Симпсън. Въпреки че не копнее да стане майка, ако някога промени решението си, вероятно ще се реши на осиновяване.

View this post on Instagram

on

"Всъщност мисля, че като взема предвид климатичните промени, водата ни, храната ни, по скоро бих осиновила, сподели 27-годишната Майли. "Харесвам осиновяването и мисля, че това е наистина невероятно", добавя тя и пояснява, че с това не кара хората, които искат да имат свои деца, да се чувстват неудобно.

Майли Сайръс, Коди Симпсън и признанието за края на връзката им

Когато Майли и Коди вече не са едно цяло

Всяко чудо за няколко месеца

Звездата обаче не иска да продължава да отговаря на въпроси, свързани с тази тема, защото това е нещо, с което малцина мъже знаменитости трябва да се справят. "Колко мъже наистина бихте попитали дали ще се оженят или имат деца?" Дори и да го правим, според нея, мъжете не усещат този натиск така, както жените.