Най-актуалната новина в световния шоубизнес в последните дни е за раздялата на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт. Двойката, която сключи брак през декември 2018 г., е поредната, която успя да ни изненада с решението си да се раздели.

А след като всички разбрахме, че Майли и Лиъм вече не са заедно, остават много логични въпроси, които да търсят своя отговор. 

Хемсуърт публикува в профила си в Instagram снимка на залез, под която сякаш помежду другото споменава, че двамата с Майли са се разделили, а той й пожелава само здраве и всичко най-добро, за да продължи напред.

Причината за раздялата определя като "лична" и е категоричен, че нито е коментирал, нито пък някога ще я коментира пред медиите. И всички думи, които му се приписват, са измислица.

След обявяването на раздялата се разбра, че всъщност тя е факт от няколко месеца. Въпреки това, засега Сайръс не бърза да попълва документите за развод с Хемсуърт.

Двамата просто са имали нужда от почивка, която са си дали по взаимно съгласие. Но това не значи, че краят на брака им е дошъл, защото и преди са имали подобни трудни моменти.

Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт и раздялата им след няколко месеца брак

Защо се разделиха Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

Развод ми дай

Всички близки на Майли и Лиъм се надяват, че ще преживеят и тази криза, въпреки че изглежда по-сериозна, най-малкото защото стана публично достояние, пише People.