Майли Сайръс винаги е демонстрирала доста близки отношения и предизвикателни контакти със своите почитатели. Виждали сме клипове от нейни концерти, в които тя разкрива неочаквана близост, като позволява на феновете си да я прегръщат, а в някои случаи дори и да я опипват. 

Майли Сайръс, Black Mirror и пети сезон на сериала

Майли Сайръс и сблъсъкът й с модерните технологии

Ще бъде само от три епизода

Очевидно всичко това е в миналото - Майли е омъжена жена, като такава и трябва да се държи. Някои от феновете ѝ обаче все още не осъзнават този факт. 

Вчера, 3 юни, се появи клип, в който Майли Сайръс и съпругът й Лиъм Хемсуърт  напускат хотела си в Барселона, когато изведнъж се оказват заобиколени от почитатели на певицата.

Снимка 406351

Източник: GettyImages

Докато се опитват да си пробият път през тълпата, един от феновете на Майли проявява известна доза нахалство. Той се опитва да погали певицата по косата, някак си (въпреки бодигардовете) успява да я придърпа към себе си и като че ли да я целуне по бузата.

Лиъм не успява да види случващото се, може би защото върви пред Майли. По всичко личеше обаче, че своеволията на фена по никакъв начин не се понравиха на певицата. Тя се дръпна светкавично, застана пред съпруга си и побърза да се качи в паркираната пред хотела кола.

Лиъм Хемсуърт за брака си с Майли Сайръс

Лиъм Хемсуърт за брака си с Майли Сайръс

Какво сподели актьорът

Факт: понякога дори собственият ти съпруг, заедно с няколко души охрана, не могат да те опазят от готов на всичко за близост фен.