За първи път в историята този уикенд се проведе Гран при на Маями и Макс Верстапен (Red Bull) се оказа големият победител, изпреварвайки Шарл Льоклер (Ferrari). 

Макс Верстапен, Люис Хамилтън, F1 и триумфалната победа на нидерландеца

Верстапен спря Хамилтън от това да надмине Шумахер

Новият шампион на F1 е ясен

Но не победата на нидерландеца беше едно от най-обсъжданите неща след състезанието. Една снимка обиколи социалните мрежи със скоростта на светлината (и болида на Верстапен) и накара всички да говорят за нея.

На въпросната снимка виждаме четирима легендарни спортисти от съвсем различни спортове, които са се събрали, за да изгледат първото по рода си Гран при на Маями. Става дума за Люис Хамилтън, който също така участваше в състезанието, класирайки се на незавидното шесто място, Майкъл Джордан, Дейвид Бекъм и Том Брейди.

Със сигурност няма да ни стигнат пръстите и на двете ръце (че и на краката), за да изброим всички индивидуални и колективни отличия, които четиримата са печелили през годините. Е, все пак, не е случаен фактът, че са със статута на легенди в спортовете си.

Леброн Джеймс, Майкъл Джордан, Cincoro и Lobos 1707 и спорът им на финала за най-добра текила репосадо

Текилите на Въздушния и Краля в спор коя е най-добрата

Чаша текила няма да бъде достатъчна

Според Marca, не само тези четиримата са изгледали състезанието от трибуните, като сред зрителите са личали имената на Дуейн Уейт, Серина и Винъс Уилямс, Bad Bunny, Dj Khaled, Шон Мендес и моделът Карли Клос.