Изненадващата смърт на Матю Пери се превърна в тема номер едно в последните два дни. Докато едни скърбят за актьора от "Приятели" и изразяват своята обич и благодарност към него, други искат да разберат повече какво точно се е случило на 28 октомври в дома му, за да се стигне до фаталния край.

След смъртта на Матю Пери - защо никой от колегите му от "Приятели" не реагира на случилото се

Защо никой от "Приятели" не реагира след смъртта на Матю Пери

"Целият свят скърби за Матю, а "Приятели"-те мълчат", нападат ги някои от феновете им

Информацията на този етап все още е оскъдна, защото тече разследване, но някои подробности достигнаха до световните медии. В дома му не са открити наркотици, но пък е имало много алкохол и не малко различни видове лекарства.

Актьорът неведнъж е признавал, че е пристрастен към различни видове опиати. В момента на смъртта му в неговия дом е имало антидепресанти, лекарства против тревожност и лекарство за ХОББ (хронична обструктивна белодробна болест).

Снимка 639874

Източник: GettyImages

Тепърва ще се извърши токсикологичен анализ, който да установи дали той е приел някои от тези лекарства, как ги е смесил и дали евентуална комбинация с алкохол не е причината за смъртта или довела до удавянето му. Вече е извършена аутопсия, но се очакват и резултатите от въпросния анализ, за да се излезе с категорична позиция за причината за смъртта на актьора.

Междувременно от TMZ разкриват, че преди да се прибере вкъщи в събота, Матю Пери е прекарал два часа в игра на пикълбол на игрище наблизо. А присъстващите там потвърждават, че е изглеждал напълно здрав и в добро настроение.

След като приключил с това занимание, актьорът е позвънил на асистента си и му е възложил задачата да му купи нов iPhone и нов чифт диоптрични очила. Два час по-късно именно асистентът е този, който го намира безжизнен в джакузито.

Тялото на Матю Пери вече е предадено на неговите близки, но все още няма информация къде и кога ще се състои поклонението и погребението. Междувременно семейството на актьора изпрати кратко изявление до People, в което се казва, че са "с разбито сърце от трагичната загуба на нашия любим син и брат".

Матю Пери и епизодите на "Приятели", в които говори за смъртта си

Предвидил ли е смъртта си Матю Пери в "Приятели"

Странностите на живота

"Матю донесе толкова много радост на света, както като актьор, така и като приятел", се казва още в изявлението. "Всички вие означавахте толкова много за него и ние оценяваме огромното вълна от любов", завършват опечалените роднини.