Освен успешен холивудски актьор и носител на Оскар, Матю Маконъхи е и щастлив баща на три деца. Със съпругата си Камила Алвеш, с която са женени от 2012 г., отглеждат Леви (14 г.), Вида (13 г.) и малкия Ливингстън (10 г.).

Матю Маконъхи, Камила Алвеш и снимката от рождения ден на сина им Ливингстън

Интимната снимка, която съпругата на Матю Маконъхи сподели

Семейството има специален повод

И ако Матю е популярен с ролите си в филми, наситени с екшън, то най-големият му син Леви явно е наследил неговия приключенски дух. Преди дни актьорът, участвал във продукцията от 2008 г. "Сърфистът", сподели в своя Instagram снимка на тийнейджъра.

Момчето позира в гръб, плътно притиснало ярко зелената си дъска за сърф, а баща му гордо показва нараняванията му по тялото - следствие от сърфирането сред вълните. Към публикацията 53-годишният актьор написа семплото "Сувенири", визирайки синините по гърба на сина си.

Много фенове се присъединиха към бащината похвала. "Ние ги наричаме естествени татуировки", написаха някои, а други добавиха: "Страхотно е да се изживяват нови неща!"

Маконъхи неведнъж е казвал колко горд е да бъде родител и че това e "единственото нещо, което е искал някога да бъде", пише People. И че винаги е бил щастлив да помогне на децата си да открият своите таланти и интереси - независимо дали става дума за рисуване, музика или сърфиране.

Yellowstone, Кевин Костнър, краят на сериала и ще бъде ли заменен от Матю Маконъхи

Може ли Матю Маконъхи да замени Кевин Костнър

В Yellowstone

През 2018 г. холивудската звезда сподели пред Today, че той и съпругата му Камила имат еднакви ценности по отношение възпитанието на децата, шегувайки се, че си "пасват добре и в това отношение".

Добави обаче и че съзнава, че независимо от възпитанието, всъщност всичко е въпрос на ДНК. "Можем да ги пазим, да ги бутаме и така нататък, но в крайна сметка те са такива, каквито са. И затова съм щастлив да кажа, че съм родител на три здрави и много индивидуални деца", каза Матю.