Всяка година много известни личности показват как празнуват Денят на независимостта, като по-често препратките им са скромни и нищо кой знае колко запомнящо се.

Роджър Уотърс, Марк Зукърбърг, „Another Brick in the Wall (Part 2)“ и скандалът с авторските права за песента

Защо Роджър Уотърс нарече Марк Зукърбърг „идиот“

Изкуството да кажеш „не“, дори ако изгубиш огромна сума

Но Марк Зукърбърг превъртя играта и постави летвата наистина високо. В профила си в Instagram основателят на Facebook публикува кратко видео, на което се вижда как кара електрически сърф с голяма охота, докато държи доста голямо знаме на Америка.

По този начин Зукърбърг реши да отпразнува 4 юли, но хората точно това и чакаха. Почти веднага социалните мрежи се напълниха с мемета на Марк Зукърбърг.

Според едни това видео е доказателство, че Instagram вече няма да бъде само приложение за споделяне на снимки. В забавни колажи Зук се появява в потъващия Титаник или пък над пожара в Мексиканския залив.

Instagram, Адам Мосери и какво казва шефът на платформата за бъдещето й

Instagram вече няма да е приложение е за снимки

Платформата ще заприлича на TikTok и YouTube

Според други пък точно така изглежда Марк Зукърбърг докато предоставя данни за потребителите на Facebook на американското правителство. Или пък, че нищо не може да го спре (дори океан), стига някой да му предостави некриптирана цялата си информация.