Докато Мария Бакалова от няколко седмици е в Лондон за снимките на поредния си филм The Bubble, продукция на Netflix, ние, феновете й в България, получихме една страхотна новина.

The Bubble, Джуд Апатоу и подробности за филма с Мария Бакалова

Какво знаем за новия филм на Мария Бакалова

Снимките вече започнаха в Лондон

Съвсем скоро ще видим актрисата, която ни прослави в Холивуд, на голям екран в родните кина. На 4 юни е премиерата на филма "Като за последно", в който участва и Бакалова.

Създателите му го определят като романтична комедия, а в него е събран цял отбор звезди - Герасим Георгиев-Геро, Китодар Тодоров, Васил Банов, Филип Аврамов, Антон Радичев, Яна Маринова и още много други.

Филмът разказва историята на едно младо момиче, което трябва да бъде спасено от самоубийство. Тя се оказва с предложение за брак от изпечен 70-годишен сваляч. Всички герои преминават през "лавина от абсурдни преживявания".

Много семейни разправии, комични ситуации, една сватба, една баба на 23, едно наследство и много морски спомени - всичко това е преплетено в забавен сюжет, в който обаче не липсват и група затворници, готови да преоткрият себе си с помощта на няколко необичайни свещеници.

Мария Бакалова, Парис Хилтън и общата им поява на партито след Оскарите

Мария Бакалова и Парис Хилтън - първи приятелки

Как се забавляваха след Оскарите

"Като за последно" бе част от програмата на Фестивала на българския игрален филм Златна роза 2020, а съвсем скоро ще можем да го гледаме на голям екран в цялата страна.