"Стажантът" се превърна в едно от най-коментираните заглавия на кинофестивала в Кан, а Мария Бакалова - в една от най-обсъжданите актриси. След успеха на "Борат 2", българката отново е в центъра на вниманието. А това внимание идва не само от всички фенове и зрители, а и от звезди, с които си е представяла да е рамо до рамо само в най-смелите си мечти.

Мария Бакалова за сцената с изнасилването на Ивана Тръмп в "Стажантът"

Мария Бакалова за сцената с изнасилването на Ивана Тръмп в "Стажантът"

Българската актриса коментира ролята си

След премиерата на филма, в който влиза в ролята на Ивана Тръмп, Бакалова и екипът получиха бурни аплодисменти от всички зрители в залата, сред които бе и самата Кейт Бланшет. А след като еуфорията от кинофестивала поутихна, актрисата сподели в профила си в Instagram няколко много специални за нея кадъра.

"Благодаря на фестивала в Кан за възможността да срещна и да прекарам време с някои от най-големите си идоли, актрисите, които винаги са били вдъхновение за мен", написа Мария Бакалова. В публикацията с цел признателност към тези "необикновени жени", тя публикува няколко снимки, от които е видно колко голяма е емоцията й в тези моменти.

На първата виждаме родната актриса в компанията на Деми Мур. На втората тя разговаря с Кейт Бланшет и я гледа с възхищение. Третият кадър е с Изабел Хъпърт, а последният - с Даян Крюгер. 

анкета

Ще гледате ли „Стажантът“ с Мария Бакалова като Ивана Тръмп?

Виж резултати

Да, нямам търпение 42.1%

Не, не ме интересува 37.1%

Гледам всичко с Мария Бакалова 6.7%

Само ако го пуснат в стрийминг платформите 14.0%

Безспорно тези срещи са били не по-малко вълнуващи за Мария Бакалова от първата прожекция на "Стажантът" и реакциите след нея и кинофестивалът в Кан ще остави незабравим спомен в съзнанието й. А последователите й в социалните мрежи за пореден път й благодариха, че е вдъхновение за всички и доказва, че няма невъзможни неща.