Въпреки че няма навършени 30 години, австралийската актриса Марго Роби може да се похвали с впечатляваща кариера. Тя е и една от звездите в новия филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд".

"Имало едно време в Холивуд", Куентин Тарантино, Леонардо ди Каприо, Брад Пит и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Имало едно време в Холивуд"

Куентин Тарантино не изневерява на себе си

Самата тя обаче казва, че в Холивуд никога нищо не се знае и нещата могат да се променят за секунди. Именно това са думите ѝ пред Vogue Австралия, където Марго Роби дава интервю за септемврийския брой на изданието не пред кого да е, а пред самия Куентин Тарантино.

Двамата си говорят не само за актьорската професия и Холивуд, но и за това как режисьорът е избрал актрисата за ролята ѝ на Шарън Тейт в последния му филм.

Тарантино споделя, че не си е и представял някой друг да играе Шарън, освен Марго. Може би най-големия принос за това да получи ролята обаче, има самата актриса, която се е осмелила да предизвика съдбата.

Когато Тарантино пише сценария за "Имало едно време в Холивуд", Марго му изпраща писмо, в което надълго и нашироко изразява дълбокото си възхищение към него, като му споделя колко би се радвала, ако има възможност да го види в действие на снимачната площадка.

Снимка 439345

Източник: vogue.com.au

"И аз, като всички останали, бях чела, че ще направиш само 10 филма. Мъчеше ме мисълта, че никога няма да видя как работиш. Затова търсех начин да посетя снимачната площадка на твой филм, въпреки че не бях в позиция да поискам това директно", споделя пред Тарантино актрисата.

Няколко седмици по-късно обаче Марго Роби получава телефонно обаждане, за да ѝ кажат, че Куентин Тарантино е получил писмото ѝ и би искал да се срещне с нея. А що се отнася до останалото, както добре знаем, то вече е факт.

Въпреки страхотните роли, които е изиграла до момента, Марго Роби смята, че няма строго начертан период от време, който е необходим на един актьор, за да успее, но според нея това е и магията на Холивуд.

"Такива са правилата на тази игра - хлъзгави. На някои хора са им необходими 12 години, за да имат някакво развитие в кариерата си, а на други само няколко месеца. Друг път пък хората, които са се издигнали се за броени месеци, след това са им необходими години, за да постигнат следващ успех", заключва Куентин Тарантино.

Марго Роби, "Имало едно време в Холивуд", малките удоволствия в живота и най-странното място, на което е правила секс

Най-странното място, на което Марго Роби е правила секс

Както и за ролята си в "Имало едно време в Холивуд", и за бебетата и за малките си удоволствия