Все по-често виждаме Марго Роби на всякакви публични събития. И нямам как иначе да е, предвид, че където и да се появи, актрисата винаги успява да привлече вниманието. Дали с нова звездна роля или със зашеметяваща визия.

Стефанос Циципас, Марго Роби и предложението, което тенисистът отправи към актрисата

Неприличното предложение, което получи Марго Роби

Или пък не е толкова неприлично...

Затова не е учудващо, че присъствието на 32-годишната звезда на круизното шоу на Chanel отново накара всички да говорят нея. Модното събитие, което се проведе в Лос Анджелис на 9 май, отпразнува новата колекцията на марката за летния сезон, уточнява Hollywood Life.

А когато става дума за мода, надали има някой по-подходящ от Марго. За случая тя бе съчетала умело семплото и предизвикателното. Светъл деним, разкроен в дължините, комбиниран с черно горнище на бански. Акцент бе жилетката, обсипана с камъни и мъниста, над която се свободно се спускаше косата, оформена на леки вълни. Визията бе завършена с изчистена малка черна чанта и отворени обувки.

Но несъмнено най-привлекателният 'аксесоар' на актрисата бе нейната чаровна усмивка. Която тя щедро раздаваше на останалите присъстващи знаменитости, сред които се открояваха София Ричи, Парис Хилтън, Кристен Стюарт.

По-рано този месец Марго направи още една забележителна поява на важно събитие. На тазгодишната Met Gala тя изглеждаше абсолютно зашеметяващо в черната роклята с едно рамо и прозрачен корсет на талията - дело отново на Chanel.

Марго Роби и Райън Гослинг в първия трейлър на "Барби" - по-сладникави от очакваното

Марго Роби и Райън Гослинг в "Барби" - по-сладникави от очакваното

Първи официалнен трейлър на филма

Но най-много се шуми напоследък около Роби заради участието ѝ в холивудската продукция "Барби". Филмът ще бъде по кината от 21 юли, но Марго, както и екранният ѝ партньор Райън Гослинг вече усилено го промотират - обличайки за целта дори сладките, но доста абсурдни костюми на Барби и нейния любим Кен.