Ден след като научихме, че Марая Кери се е отказала от договора си с Roc Nation - компанията, която се грижеше за мениджмънта й, вече се знаят и повече подробности. А интригата идва от факта, че Roc Nation e собственост на Джей Зи и певицата я напуска след среща с него.

Оказва се, че раздялата е била планирана отдавна, а Кери и Джей Зи са имали напълно нормална среща за уточняване на подробностите. Самата тя пусна коментар в профилите си в Instagram и Twitter след спекулациите, че двамата са имали "експлозивен" сблъсък.

"Единствената експлозивна ситуация, която съм имала с него, е създаването на хита ни Heartbreaker", написа певица. От светската медия TMZ пък разказват, че причината за оттеглянето на Кери от Roc Nation e прозаична.

Марая Кери, Джей Зи, Roc Nation и как двамата прекратиха бизнес отношенията си

Марая Кери и Джей Зи - една експлозивна раздяла

Защо дивата се оттегли от компанията му Roc Nation

52-годишната певица предпочита да работи с по-малък екип мениджъри, докато компанията на Джей Зи залага на по-широк формат. Там за един артист работят минимум 20 човека, всеки от които отговаря за различни сфери като маркетинг, социални медии, мърчъндайз и т.н.