Напоследък темата за новата любов на Брад Пит - в лицето на Чарлийз Терон, става все по-актуална. Вълнува ни не само дали двамата наистина имат връзка, а и как реагира бившата съпруга на Брад Пит, Анджелина Джоли, която открай време не се обича особено с Чарлийз Терон.

Двете актриси многократно са влизали в директен сблъсък за една или друга роля и има известна непоносимост помежду им. Именно неявната вражда между Анджелина Джоли и Чарлийз Терон стана и причината да поразровим за още звездни "сблъсъци" през годините. Разбира се, това далеч не са всички свади между известните личности, но със сигурност са такива, на които си струва да обърнем внимание. 

Мадона и Лейди Гага

Снимка 402277

Източник: GettyImages

За липсата на симпатии между две от иконите в попа - Мадона и Лейди Гага, е ясно на всеки. С годините и двете много пъти публично дискутират факта, че не са си любимки една на друга.

Самата Мадона споделя още в началото на музикалната кариера на Гага, че явно колежката й се опитва да я имитира и по този начин по-лесно и по-бързо да се сдобие със славата, за която тя се е борила да стигне в продължение на години.

Дуейн Джонсън и Вин Дизел

Снимка 402278

Източник: GettyImages

Макар по всичко да личи, че вече са заровили томахавката, през 2016 г. много медии писаха за враждата на двамата актьори, които не се разбирали изобщо и дори отказвали да снимат общи сцени по време на снимките на "Бързи и яростни 8". Какво и как точно се е случило, само можем да гадаем.

Марая Кери и Дженифър Лопес

Снимка 402279

Източник: GettyImages

В период от 10 години на Марая Кери на два пъти й се случва да каже, че няма представа коя е Дженифър Лопес.

Макар Лопес много пъти да е казвала, че се възхищава на колежката си и да не коментира изказванията на Кери, едва ли храни много симпатии към нея.

Джъстин Бийбър и Орландо Блум

Снимка 402285

Източник: GettyImages

През 2014 г. в ресторант на испанския остров Ибиса избухва бой между Орландо Блум и Джъстин Бийбър.

Според очевидци Джъстин Бийбър се изказва грубо по адрес на бившата съпруга на Орландо Блум, топ модела Миранда Кер, което провокира Блум да го удари.

Тейлър Суифт и Ники Минаж

Снимка 402307

Източник: GettyImages

Враждата между двете започва през юли 2015 г. Тейлър Суифт се чувства засегната от публикация на Ники Минаж в Twitter относно наградите на MTV и категорията, в която Тейлър е номинирана.

Следват редица гневни съобщения между двете в социалната мрежа. Макар че успяват да се разберат, да не забравяме, че и Тейлър Суифт, и Ники Минаж поотделно са имали доста други разправии със свои колежки през годините, между които Кейти Пери, Майли Сайръс, Cardi B и други.

Джордж Клуни и Ръсел Кроу

Снимка 402317

Източник: GettyImages

По думите на Джорд Клуни от 2013 г., Ръсел Кроу започва враждата с него без никаква причина, като ги нарича, заедно Харисън Форд и Робърт де Ниро, изхабени актьори. 

След като Клуни му пише, за да поиска обяснение за приказките му, Кроу се извинява и дори изпраща книга с поеми.

Парис Хилтън и Линдзи Лоън

Снимка 402319

Източник: GettyImages

Непоносимостта между американските звезди Парис Хилтън и Линдзи Лоън е една от най-коментираните теми през последните 10 години и сякаш никога няма да приключи. 

Линдзи много пъти е твърдяла, че Парис я е замервала с чаша, пълна с алкохол. Парис пък непрестанно се подиграва с Линдзи, като я нарича публично крадла, пияница, наркоманка и т.н. И така до ден днешен.