На 21 ноември беше Денят на благодарността. Въпреки че от известно време не живее в САЩ, а в Португалия, Мадона продължава да следва традициите. А една от тях повелява цялото семейство да се събере на празника.

И те се събраха - шестте деца на певицата позират заедно за снимка. Подобни кадри, които виждат бял свят в социалните мрежи, са голяма рядкост. 

Мадона и децата отбелязаха Деня на благодарността в Малави - държава в Югоизточна Африка. Именно там певицата се среща с четирите си осиновени деца и много бързо взима решението да им даде втори шанс в живота. А често след това всички се връщат отново там, където започва тяхната история.

На снимката виждаме двете биологични деца на Мадона Лудрес и Роко, заедно с четирите осиновени - Дейвид, Мърси, Естер и Стела. Изпълнителката неведнъж е говорила за критиките по свой адрес, свързани с осиновяването на цветнокожи деца.

Днес обаче в Мадона няма и капка съжаление за постъпката си и това си личи много ясно и в посланието, с което допълва снимката на шестте си деца. 

Мадона пред Vogue Италия

Каква е причината Мадона да се премести в Португалия

Какво разкри певицата в интервюто за списанието

"Ето за това съм най-благодарна. Моите деца ми отварят врати и посочват пътища, по които смятах, че никога няма да тръгна. Славата, богатството и счупените рекорди никога не могат да се сравняват с това, което ценя най-много."