Напоследък Били Айлиш се опитва да промени доста стила си. Не на пеене, разбира се, а на обличане.

Били Айлиш, загубата на последователи и защо смята, че хората се страхуват от големи гърди

Защо Били Айлиш смята, че хората се страхуват от големи гърди

И има ли право

Широките дрехи вече все по-често биват замествани от такива, които определено показват повече плът. Айлиш реши да смени и цвета на косата си, като остави в миналото (поне засега) зеленото и се довери на русото.

Цялата тази промяна в изпълнителката може и да не се струва кой знае колко голяма за някои от феновете ѝ, но пък за друга си е. Като 19-годишната Били Айлиш вече среща критики в социалните мрежи.

Но може да е спокойна, защото зад гърба ѝ ще бъде не кой да е, а Мадона. Пред Elle Кралицата на попа казва, че все още живеем в секситски свят, в който жените биват поставяни в категории.

Според Мадона, или в категорията на девствениците, или в тази на развратниците. Изпълнителката изтъква факта, че Били Айлиш е стартирала кариерата си, без да използва по какъвто и да е начин тялото си, което е похвално.

"Жените трябва да могат да изразяват себе си както си поискат. Ако Били беше мъж, никой нямаше да обърне внимание на всичко това."

Мадона, Аламалик Уилямс и как певицата отбеляза рождения си ден

Лудият рожден ден на Мадона

Италиански страсти

Мадона смята, че ако мъж започне кариерата си, обличайки се в костюми, но след известно време реши да смени тотално стила и да заприлича на Мик Джагър, никой няма да каже и дума по въпроса, пише NME.