От няколко месеца Меган Фокс и Machine Gun Kelly са една от най-коментираните звездни двойки. Но, оказва се, секси актрисата не е единствената важна жена в живота на музиканта.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly, "Непобедимите 4" и забавленията им в Гърция

Какви ги вършат Меган Фокс и Machine Gun Kelly в Гърция

Полезното с приятното

В края на миналата седмица Колсън Бейкър, както е истинското му име, се появи на Американските музикални награди в компанията не на Фокс, а на дъщеря си.

12-годишната Кейси Бейкър привлече вниманието на всички, а двамата с татко й демонстрираха на червения килим колко са си близки и колко добре умеят да се забавляват.

Снимка 554681

Източник: GettyImages

Те заложиха на тоалети изцяло в черно, а младата девойка избра елегантната рокля с леко разкроена горна част, която комбинира със сребърни бижута. Татко й пък отново бе целият в капси и камъни.

Снимка 554680

Източник: GettyImages

Кейси е дете от връзката на Machine Gun Kelly с баскетболистката Ема Кенън. Музикантът предпочита да пази малкото си момиче само за себе си и рядко виждаме техни общи снимки, предава USA Today.

Снимка 554678

Източник: GettyImages

Но след общата им поява на музикалните награди той публикува цяла поредица от кадри в профила си в Instagram, което е ясен знак, че моментите им заедно му носят истинско удоволствие.