От няколко седмици не сме виждали Меган Фокс и Machine Gun Кelly заедно и си признаваме, че гледката ни липсва. A сега разбираме, че двамата съчетават полезното с приятното, и то много близо до нас.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и задава ли се годеж

Какви ги е намислил Machine Gun Kelly

Всички сме в очакване

Влюбените си крадат от последните слънчеви лъчи и дни в Гърция. Те са пристигнали в края на миналата седмица, а причината са снимките на "Непобедимите 4", които в момента текат в южната ни съседка.

Фокс участва във филма, а половинката й явно е решил, че двамата не могат да бъдат разделени за толкова дълго време и от толкова много километри, затова й е решил да я придружи. И така двамата успяват да бъдат заедно във всяка свободна минута.

Въпреки че може да не са толкова популярни по гръцкото крайбрежие, колкото в САЩ, със сигурност не са останали незабелязани.

На папарашки кадри ги виждаме да се разхождат хванати за ръка по крайбрежна алея в Санторини, облечени спортно и небрежно. А след това се настаняват в кафене в близост, където се сливат с местните и се отдават на чувствата си, предава Daily Mail.

Със сигурност нямаме търпение да видим Фокс в новата й роля, а междувременно тайничко се надяваме двамата с рокаджията да отскочат и до България.