Актрисата Луиза Григорова-Макариев често споделя със своите последователи в Instagram мислите си по най-различни поводи. Разбираемо, откакто стана майка, синът ѝ е най-големият източник на вдъхновение. Наскоро Бран навърши една година и щастливата майка не пропусна да сподели емоциите от този тържествен ден.

Те започнаха доста по-рано със събиране на идеи за първото голямо парти - дали да е само със семейството, дали да е парти с малко деца или да е "огрооомно събиране на всички приятели, роднини и т.н." Явно последното е надделяло и в крайна сметка се получил чудесен празник. Щастливата майка публикува снимки от партито и сподели вълненията си от важния ден.

"Празнувахме два дни. Взех това решение, за да можем да обърнем достатъчно внимание на семейството и на приятелите", написа тя. А след това обясни, че на самия ден са събрали цялата фамилия - "имаме си изобилие от баби, дядовци, лели, вуйчовци и всякакви такива." Събирането се е състояло в градината на ресторант с люлка и пързалка, така че и за Бран да има забавления.

Луиза Григорова-Макариев, Бран и какво е да си майка на момче

Най-трудното селфи на Луиза Григорова

И как е успяла да го направи

Вторият ден е бил насочен повече към малкия - в ресторант с голям детски кът в него. "Получи се супер! Децата си играха, ние си хапнахме и пийнахме, беше много лежерно и приятно", пише щастливата майка. Тя е избрала ядлива торта за бебетата, без захар и само с натурални продукти, от която са останали доволни и малки, и големи.

"Та така! Изкарахме си много добре! Два дни яли, пили и се веселили. Другата година три", написа Луиза на финала.