Позабравената и силно компрометирана личност на Линдзи Лоан отново е на път да завладее лайфстайл порталите по цял свят, но не сме убедени, че ще е за твърде дълго, предвид историята на актрисата.

Тази седмица Page Six съобщи, че Лоан започва снимки на собствено риалити шоу през август, което ще се върти около шоу клуба, който актрисата притежава в Миконос, Гърция.

Продуценти на предаването ще са същите хора, които направиха Keeping Up With The Kardashians и Road Rules. В този ред на мисли, очакваме шоуто на Линдзи да е в обичайния за подобни продукции лигав, но (може би) интригуващ за широкия мейнстрийм, формат.

Във всеки случай, не очакваме чудеса от храброст от самата Линдзи, която стремглаво изгря в Холивуд още като тийнейджър, но залезе бързо в компанията на Парис Хилтън, много кокаин и алкохол, и работници в рехабилитационни центрове.

Към днешна дата 32-годишната актриса притежава доста малко от свежия чар и будния поглед, с който я помним от "Капан за родители". Актрисата доста години се размотаваше по разгулни партита, харчеше необуздано и в някакъв нетолкова конкретен момент тотално изчезна от полезрението ни.

Въпреки всичко й желаем успех и нескрито й завиждаме за лятото, което ще прекара на първа линия на остров Миконос.