Линда Еванджелиста мина по червения килим на втората годишна вечеря "Грижа за жените" със сина си Августин Джеймс Еванджелиста преди броени дни. Благотворителното събитие се организира от фондация Kering и набира средства за НПО, което се занимава с "насилието, основано на пола".

Линда Еванджелиста след обезобразяването - как се бори с остаряването

Как се бори с остаряването Линда Еванджелиста след обезобразяването си

Защо моделът се призна за лицемерка

58-годишната Еванджелиста дели 16-годишния Августин с бившия си партньор - френския бизнесмен Франсоа-Анри Пино. Бащата на Августин и съпругата му Салма Хайек Пино са съпредседатели на събитието.

Майка и син превърнаха появата им в сладък семеен момент, като облякоха допълващи един друг визията си черни костюми. Августин носеше блейзъра си закопчан, докато Линда Еванджелиста избра да носи своя разкопчан, като демонстрира официалната си бяла риза.

Снимка 633535

Източник: GettyImages

Личи си, че модната икона и нейният син споделят близки отношения. В интервю за People от февруари 2022 г. Еванджелиста признава, че Августин е човек, който й е дал силата да сподели неуспешния си опит с CoolSculpting - процедура за коригиране на тялото със замразяване на мазнините. "За мен е много важно да го отгледам, знаейки, че е красив и знаейки, че всички са красиви", казва тя. "Толкова е объркано, че наистина вярвам в това, когато действията ми до момента показват съвсем друго."

С любов за Салма Хайек - Линда Еванджелиста с емоционално признание

Жестът на Салма Хайек към Линда Еванджелиста

Голямото сърце на актрисата

В Instagram в чест на 16-ия му рожден ден през октомври, канадският модел също признава, че Августин е: "Моето сърце. Моята светлина."

Въпреки че Августин е отгледан относително далеч от светлината на прожекторите, тя разкрива в интервю от 2013 г. за Harper's Bazaar, че двамата не споделят обща любов към модата. "Нека просто кажем, че имам дете, което не харесва модата", казва тя пред списанието тогава. "Той иска фланелки. Гледаме спорт и ходим на мачове. Сега правя момчешки неща."

Снимка 633534

Източник: GettyImages

Модните постижения на Еванджелиста наскоро бяха отбелязани в септемврийския брой на Vogue. Тя се събра отново с други модни икони, като Синди Крауфорд, Кристи Търлингтън и Наоми Кембъл, които блеснаха на корицата на изданието. Кембъл, Крауфорд, Еванджелиста и Търлингтън също участват в документалната поредица на Apple TV+ The Super Models, чиято премиера е на 20 септември.

Линда Еванджелиста и изпитанието да чуеш два пъти за пет години диагнозата рак

Тихата и трудна битка на Линда Еванджелиста с рака

Една история за силен дух и воля за живот

"Нямам нищо против и никога не съм имала нищо против остаряването", казва Еванджелиста пред Vogue. "Стареенето ни отвежда до мястото, където искаме да бъдем и това за мен е дълъг живот. Вече покойният гримьор Кевин Аукойн толкова се страхуваше от бръчките, но така и не стигна дотам, че да ги има. Искам бръчки, но поставям ботокс на челото си, така че съм лицемер, но искам да остарея. Искам да гледам как синът ми Оги расте и се превръща в добър млад мъж. Просто искам да бъда наоколо."