Лили Колинс е една от очарователните актриси в Холивуд и ни го доказва с всеки следващ сезон, в който я гледаме в сериала Emily in Paris.

The Accomplice, Лили Колинс и екранизацията по книгата на Лиза Лутс

Новата роля на Лили Колинс

Какво знаем за The Accomplice

И въпреки че е наследила певческия талант на баща си Фил Колинс, тя избира да следва друг път в професионалното си развитие.

В интервю за Vogue France Лили Колинс разказва открито за желанието си да проправи собствения си път в Холивуд. "Гордея се с баща си, но исках да бъда себе си, а не просто неговата дъщеря. Затова бях готова да чакам да пробия", споделя актрисата.

За Лили Колинс начинът да се разграничи от баща си е началото на актьорската ѝ кариера. В едно нещо е била сигурна, и то е, че не иска музикална кариера. И колкото и да обича да пее, е предпочела да бъде актриса.

"Играх в няколко мюзикъла, защото това е единствената обстановка, в която си позволявам да пея. Честно казано, бих се страхувала твърде много от сравнения", признава Лили Колинс.

Тя споделя също, че опит в професията си е натрупала дори и от провалите си. Именно благодарение на тях с времето усъвършенства и работата си. "Поради неуспешни кастинги се научих да се съсредоточавам повече върху работата си и успях да превърна актьорството в моя професия", разказва актрисата.

Emily in Paris, Лили Колинс и първи кадри от трети сезон на хитовия сериал на Netflix

Емили се завръща в Париж

Първи кадри от трети сезон на Emily in Paris

И въпреки че е вече популярна, дори колкото баща си, Лили Колинс продължава да е все така здраво стъпила на земята. Не спира да си дава и сметка колко конкурента може да бъде актьорската среда.