Въпреки че отдавна не е сред живите, принцеса Даяна продължава да е една от най-обсъжданите личности в британския кралски двор. Преди дни, когато Хари и Меган станаха родители за първи път, разбрахме, че роднините на Лейди Ди са били сред първите, които са видели бебе Арчи.

За брата и сестрата на принцеса Даяна не се говори много, но не същото може да се каже за племенницата й. 28-годишната лейди Кити Спенсър е дама с благородническо потекло и поведение, което често предизвиква разнопосочни коментари.

Снимка 423797

Източник: GettyImages

От миналата година името на дамата се свързва с това на 60-годишния моден магнат и милионер Майкъл Люис. До преди дни двамата се опитваха да пазят връзката си в тайна, но вече явно им е омръзнало да си играят на котка и мишка и обикалят щастливо хванати за ръка по улиците на Манхатън.

Двойката е избрала същия хотел, в който Меган организира своето baby shower парти, за своето романтично уикенд бягство. И въпреки че се опитаха да излъжат папараците, излизайки отделно от централния вход, накрая се появиха в светлината на двойка влюбени, пише Daily Mail.

Това не е първата връзка на лейди Кити Спенсър с доста по-възрастен от нея мъж. Предишната продължи цели четири години, а господинът бе на 48. След като приключиха взаимоотношенията си, той започна да излиза с 53-годишната Лиз Хърли.

Заради тези, а и доста други свои проявление, братовчедката на принцовете Уилям и Хари отдавна е заклеймена в кралския двор като доста "палава". Вероятно затова и проявите й са сведени до присъствие на кралски сватби и благотворителни дейности.

Принц Хари, смъртта на принцеса Даяна и какво сподели херцогът за майка си

Принц Хари - откровено за Арчи и за принцеса Даяна

Емоционален и като баща, и като син

А заради тях и заради визията си, Кити често е сравнявана със своята леля Даяна. Със сигурност тази прилика е помогнала на госпожица Спенсър да изгради кариера в модните среди. От години тя се подвизава като модел и има редица корици и ревюта зад гърба си.