Често дамите с благороднически титли стават повод за коментари. Превръщат се и в главни действащи лица в световните медии. Този път в центъра на вниманието са две красавици, които не са толкова популярни, колкото Кейт Мидълтън, но определено заслужават всички да разберат за тях. Това са лейди Елиза Спенсър и лейди Амелия Спенсър.

Сестрите близначки са племеннички на принцеса Даяна, дъщери на брат й Чарлз Спенсър от брака му с модела Виктория Айткен и първи братовчедки на принцовете Уилям и Хари. Те са на 30 години и губят леля си, когато са само на пет. А днес мнозина намират голяма визуална прилика между тях и нея.

И двете съжаляват, че не са имали повече време, което да прекарат с Даяна. Но и до днес връзката им е "неразрушима". Преди година Амелия и Елиза последваха нейния пример и започнаха живота си на чисто.

Снимка 596039

Източник: GettyImages

Сестрите израстват заедно с родителите си в Кейптаун, Южна Африка, но прекарват голяма част от времето си и на Острова. Родителите им се разделят, а те имат две сестри и един брат от вторите им бракове.

Принц Хари, принцеса Даяна и специалната връзка между майка и син

Специалната връзка на принц Хари с майка му

Защо той напомня много повече на принцеса Даяна

Въпреки разпада на семейството, племенничките на принцеса Даяна остават далеч от кралския двор - поне доскоро. От около година двете вече са се установили в Лондон и не крият нетърпението си за всичко, което новият им живот им предлага.

Снимка 596038

Източник: GettyImages

Племенниците на принцеса Даяна никога не пропускат луксозни събития от висшето общество и снощи, 21 ноември, присъстваха на Walpole British Luxury Awards в Лондон. И определено не останаха незабелязани, както отбелязват от Daily Mail.

Британските луксозни награди Walpole са изискано честване на водещата в световен мащаб креативност, дизайн, иновации, талант и майсторство в сърцето на британския луксозен сектор. Годишната церемония отличава тези лица и марки, които имат върхови постижения в различни категории. 

Снимка 596037

Източник: GettyImages

Освен Walpole British Luxury Awards, лейди Елиза Спенсър и лейди Амелия Спенсър наскоро присъстваха на откриването на Bacchanalia - нов изискан ресторант от Caprice Holdings.

Алпер Йесилтас, принцеса Даяна и портретът ѝ, създаден с изкуствен интелект

Как щеше да изглежда принцеса Даяна днес, ако беше жива

Произведение на изкуството или подигравка

Разкошното място, което трябва да отвори врати на 24 ноември, може да се похвали със скулптури на световноизвестния художник Деймиън Хърст и меню, вдъхновено от вкусните кухни на Гърция и Италия.