Откакто се раздели с Камила Мороне, името на Леонардо ди Каприо се спряга с различни жени. Една от последните, за които се заговори, беше Джиджи Хадид. Въпреки че двамата бяха засичани многократно заедно, така и не се потвърди със сигурност, че имат сериозна връзка. 

От Daily Mail сега научаваме, че Ди Каприо е насочил вниманието си към друга отново много по-млада от него жена. Според информация на изданието той в момента излиза с 23-годишната Виктория Ламас - една от трите дъщери на Лоренцо Ламас ("Ренегат") от четвъртата му жена Шона Санд. 

Виктория Ламас е родена на 24 април 1999 г. Актриса е известна и с ролите си в Talk Later, Secret Identity и Historia del miedo.

Няма как да не обърнем внимание и на шокиращата разлика във възрастта им. Все пак Виктория е родена две години след като филмивият хитов филм с участието на Леонардо ди Каприо - "Титаник", излиза по кината през 1997 г.

От кадри, заснети от папараци, виждаме, че 48-годишният актьор се радва на приятна среща с актрисата в Холивуд. Той е хванат в крачка, докато се качва в кола с Виктория. Вижда се как Леонардо се смее и очевидно е в много добро настроение. Облечен е небрежно - с дънки, сако и бейзболна шапка.

Според People, близки до актьора настояват, че те не са двойка, а са прекарали вечерта в голяма компания на вечеря в заведението. Фактът, че си тръгват заедно обаче, подхранва доста съмнения за възможен романс.