Леонардо ди Каприо се опитва по всякакви начини да ни покаже, че нещата не вървят на добре и трябва да действаме веднага, ако искаме да опазим планетата такава, каквато я познаваме.

Леонардо ди Каприо, Don't Look Up и какъв му е проблемът с разголената сцена с Мерил Стрийп

Защо Лео ди Каприо не иска да вижда Мерил Стрийп без дрехи

Нищо, че е на кино

Актьорът също така много обича животните, като има цели три кучета. Според Page Six, и трите са хъскита, като две от тях са били спасени от от Ди Каприо и половинката му Камила Мороне през миналата година.

На актьора обаче му се е наложило отново да спасява домашните си любимци. От разговор на основния актьорски състав на Don't Look Up за Entertainment Weekly става ясно, че две от хъскитата на Леонардо ди Каприо са го посетили по време на снимките на филма.

Но се е стигнало до неприятната ситуация, в която едното пропада в замръзнало езеро. Актьорът обаче веднага е реагирал и е скочил в мразовитата вода, за да го спаси. Но понеже кучетата са си кучета, и второто се е озовало във водата.

Дженифър Лорънс, Леонардо ди Каприо, възнагражденията им за Don't Look Up и доволна ли е от тях актрисата

Доволна ли е Дженифър Лорънс от парите, които е взела за последния си филм

И защо Леонардо ди Каприо е получил повече

В крайна сметка всичко е завършило благополучно. Дженифър Лорънс пък се шегува, че веднага след това е отишъл в колата си и се е съблякъл гол.