Леонардо ди Каприо и Камила Мороне са заедно от няколко години и макар че двамата избягват да коментират отношенията си, очевидно връзката им се задълбочава с всеки изминал ден.

В края на март тази година източник на списание Us Weekly разкри, че Лео и Камила се намират в изолация в дома на актьора, а месец по-късно двамата влюбени бяха засечени от папараци да пазаруват в компанията на бащата на Камила и половинката му.

Според информация на Bang Showbiz Леонардо Ди Каприо обича да прекарва времето си с Камила Мороне. Докато обикновено във връзките си той винаги е бил много независим, сега с Камила нещата за съвсем различни. Лео иска да бъдат заедно постоянно.

Снимка 451958

Източник: GettyImages

Като цитира свой източник, списание People пише: "Обикновено Лео е много самостоятелен, прекарва много време с приятели и т.н. Сега покрай ситуацията с коронавируса обаче, той прекарва почти цялото си време с Камила, но това никак не му пречи - дори напротив. Обича да е с нея. Те са много близки. По време на изолацията двамата бяха заедно в къщата му в продължение на месеци - по 24 часа седем дни в седмицата, но това не му тежеше изобщо".

Леонардо ди Каприо, Камила Мороне и първата им поява като двойка на Оскари 2020

Игричките на Лео и Камила на Оскарите

Заедно ли са, не са ли

По всичко личи, че отношенията между Леонардо ди Каприо и Камила Мороне се развиват чудесно. Нищо чудно скоро да ни изненадат и с някоя тайна сватбена церемония.

Снимка 456068

Източник: GettyImages

Междувременно актьорът наскоро отпразнува 23-ия рожден ден на приятелката си със звездно парти на яхта, на което присъстваха звезди като Нина Добрев, Кевин Конъли, Лукас Хаас и олимпийският сноубордист Шон Уайт.

Леонардо ди Каприо, Камила Мороне и колко се е задълбочила връзката им

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне - става все по-сериозно

Когато и родителите се намесят в играта