Леонардо ди Каприо и Камила Мороне са заедно от няколко години и макар че двамата избягват да коментират отношенията си, очевидно връзката им се задълбочава с всеки изминал ден.

Леонардо ди Каприо, Камила Мороне и как защити връзката им моделът

Как приятелката на Леонардо ди Каприо коментира 23-годишната разлика във възрастта им

Камила Мороне защитава връзката си с актьора

През февруари актьорът се появи за първи път на официална церемония - тази по раздаването на наградите Оскар, с красивата си половинка под ръка. Двамата обаче предпочетоха да позират на червения килим поотделно, а не заедно.

В края на март тази година източник на списание Us Weekly разкри, че Лео и Камила се намират в изолация в дома на актьора. Сега пък двамата влюбени бяха засечени от папараци да пазаруват в компанията на бащата на Камила и половинката му.

Снимка 480209

Източник: dailymail.co.uk

Папарашките кадри показват как 45-годишният актьор стои на шофьорското място в спрелия джип и говори през прозореца с бащата на Камила - Максимо, и непозната блондинка, за която се счита, че е интимната му партньорка, пишат от Daily Mail. Компанията очевидно чака Камила Мороне да напазарува, защото снимките показват как когато тя се връща с покупките от магазина, всички се качват в автомобила и потеглят заедно.

Миналото лято Камила и Леонардо бяха на почивка в Италия с родителите на Ди Каприо - Джордж и Ирмалин, които остават близки след развода си. По всичко личи, че семейните събирания вече са честа практика в отношенията им. Нищо чудно скоро да ни изненадат и с някоя тайна сватбена церемония.

Леонардо ди Каприо, Камила Мороне и първата им поява като двойка на Оскари 2020

Игричките на Лео и Камила на Оскарите

Заедно ли са, не са ли