Тъй като сме фенове на Барселона и честичко хвърляме по едно око на Лео Меси в социалните мрежи, редовно се натъкваме на някоя интересна снимка. 

Доказателство за това е последната, която футболната звезда качи в профила си в Instagram. По всичко личи, че кадърът е много стар и има голяма сантиментална стойност за футболиста. На него виждаме Меси, прегърнал настоящата си съпруга и майка на трите му деца - Антонела Рокузо. Съдейки по младежките лица и на двете влюбени гълъбчета, няма съмнение, че снимката е от преди поне 15 години. 

"Годините минават", пише под снимката Меси.

Както добре е известно на феновете на футболиста, Лионел Меси и Антонела Рокузо се познават от деца. Двамата се срещат, докато той гостува в дома на най-добрия си приятел Лукас Скалия. Антонела е братовчедка на Лукас. Така се случва, че двамата израстват заедно в аржентинския град Росарио, където са родени.

Въпреки че любовната им история започва на по-късен етап от живота им, смята се, че двамата официално за заедно от 2007 г. През 2012 г. се ражда и първото им дете, а през 2017 г. те решават, че е време да се врекат във вечна любов и пред Бог. До ден днешен двамата се радват на щастлив брак, а по всичко личи, че Меси обича да си припомня доброто старо време, когато той и Антонела са били млади гаджета.

Очевидно кадрите в стил "усмивки от старите ленти" допадат и на феновете на футболиста, защото за един ден снимката събра над осем милиона харесвания.