Обичаме музиката на Лени Кравиц и не го крием. Страхотен глас, визия, сценично поведение и песни. За радост, съвсем скоро ще го чуем и видим на живо, защото идва в България за концерт в "Арена Армеец" на 4 май. 

Лени Кравиц с концерт в София

Лени Кравиц с концерт в София

Музикантът отново гостува в България през 2019 г.

Макар и да не е известно на много хора, изпълнителят има дъщеря, която сякаш му е одрала кожата. Двамата нямат никакви проекти заедно, но сега 54-годишният Лени Кравиц и 30-годишната му дъщеря Зоуи Кравиц обединиха усилия за новата кампания на Tumi и за пръв път се снимаха заедно във видео. 

Двамата рекламират най-новата дизайнерска линия куфари и раници на Tumi - A3. Интересното в случая е, че рекламният клип е заснет на едно специално място - Бахамите, където е роден дядото на Лени Кравиц.

"Тази реклама беше възможност да се направим нещо интересно, което да е свързано с пътуване, но искахме и да е по-специално. Затова историята е за моя дядо и мястото, където започва всичко", разказва Лени Кравиц за снимането на остров Елеутера на Бахамските острови пред People.

Във видеото изпълнителят и дъщеря му пътуват до една прекрасна къща с изглед към океана. Точно там е израснал и дядото на Лени Кравиц.

Рекламата изглежда като част от филм, в който баща и дъщеря се връщат на мястото, където са родени предците им. Те си говорят за всичко, което са научили от своите родители, баби и дядовци и за опита, предаван от поколение на поколение.