Лени Кравиц отново идва за концерт в България, но този път известният музикант ще пее в столичната "Арена Армеец", за разлика от първото му гостуване на стадион "Академик" през 2008 г. Събитието ще се случи на 4 май 2019 г.

Определян като един от най-успешните музиканти на нашето време, Лени Кравиц има шеметна кариера, която продължава над 25 години. Музиката му е вдъхновена от соул, рок и фънк звученето на 60-те и 70-те години. Лени Кравиц е носител на четири поредни награди Грами и поставя рекорд за най-много спечелени призове в категорията "Най-добро мъжко вокално рок изпълнение".

На 7 септември 2018 г. на музикалния пазар излезе единадесетия му студиен албум, озаглавен Raise Vibration, с който стартира и третата част от световното турне на изпълнителя за 2018 г., което ще продължи и през следващата година в Европа. За новия си албум Лени Кравиц споделя: "Искам да предам своето послание за единност."

Лени Кравиц сам продуцира и изпълнява всичко в Raise Vibration - от китара, бас, барабани и пиано до бонго, камбанки, клавишни инструменти и синтезатори.

Албумите, които да очакваме през есента

7 музикални албума, които да очакваме през есента

От Лени Кравиц, през Шер, до Prodigy

Билетите за концерта на Лени Кравиц са в продажба от 19 септември на цени от 60 до 140 лв. в мрежата на Ивентим.