Леброн Джеймс вече си е заслужил място в Залата на славата, а дори още не е прекратил кариерата си.

Мачът на звездите 2020, NBA, Леброн Джеймс, Янис Адетокумбо и какво се случи по време на звездния уикенд

Уикендът на звездите или най-голямата кражба

Почивните дни бяха особено интересни

Джеймс обаче е много повече от легенда в баскетбола. Ето защо от известно време използва фразата More Than An Athlete (Повече от атлет), за да изразява мнението, че той и спортистите са много повече от хора, които просто тичат след една топка.

Оказва се обаче, че организация за млади таланти в Мериленд - Game Plan, смята, че Краля е откраднал техния слоган.

Според тях през 2017 г. техни членове са присъствали на мач на Кливланд Кавалиърс, като са носили тениски с надпис More Than An Athlete. По същото време Джеймс играеше именно за отбора от Кливланд.

Game Plan дори са завели дело не само срещу Uninterrupted - компанията на Леброн Джеймс, но срещу Nike, Disney и Take-Two Interactive Software Inc заради неправомерното използване на слогана им.

Коби Брайънт, Леброн Джеймс и гафът на BBC

Гафът на BBC със смъртта на Коби Брайънт

Човешко е да се греши, но феновете не прощават

Обезщетението, което искат пък е в размер на 33 милиона долара, пише TMZ. В изявление от Uninterrupted казват, че в твърденията на Game Plan има много фактически неточности.

Междувременно стана ясно, че Леброн Джеймс ще издаде две детски книжки. Първата I PROMISE се очаква да излезе този август и да е насочена към по-малките фенове на Джеймс. Втората пък трябва да излезе догодина и да бъде за по-големите.