Певицата Лана дел Рей се оказва една от многобройните любовници на холивудския продуцент Харви Уейнстейн. За разлика от общия тон на обвиненията срещу Уейнстейн, които му костваха брака и кариерата, Лана е възпяла тяхната връзка, от която очевидно е била запленена. 

Лана дел Рей пуска своята песен "Cola" през ноември 2012 г. като част от своето ЕP "Paradise". В нея тя признава, че си пада по по-възрастни мъже.

В авторския текст на парчето Лана пее: "Harvey's in the sky with diamonds / And it's making me crazy / All he wants to do is party with his pretty baby", което в буквален превод означава: "Харви е на небето с диаманти/ И това ме подлудява/ Всичко, което той иска да прави, е да се забавлява с красивото си гадже".

Припомняме, че американската певица имаше връзка с вокалиста на Guns N'Roses Аксел Роуз (55).

Песента e пусната през ноември 2012 г. Няколко месеца по-рано Лана дел Рей и Харви Уейнстейн са забелязани за първи път на вечеря в Париж. По-късно певицата е наета от продуцентската му компания, за да направи две песни за филма "Big Eyes" (2014), който й донесе номинация за "Златен глобус".

"Ланадел Рей олицетворява силата, женствеността и независимостта като артист", каза Уейнстейн за певицата тогава.