В момента текат снимките на The Eternals, който може да бъде определен като най-очакваният филм от киновселената на Marvel в следващите две години.

The Eternals, Marvel, Анджелина Джоли и защо са евакуирали снимачната площадка на филма

Опасността, в която се е намирала Анджелина Джоли

Бомба на снимачната площадка на The Eternals

Причините най-основно могат да бъдат сведени до две. Първата е, че филмът ще представи изцяло нови герои, които до момента не сме виждали и не познаваме. Втората - звездите, които ще влязат в техните роли.

Бяхме малко изненадани, когато по-рано тази година президентът на Marvel Studios Кевин Файги обяви актьорския състав и в него присъстваше Кумейл Нанджиани. Много харесваме актьора с пакистанки корени, но определено не притежава физиката на супергерой.

Е, след последния му пост в Instagram си връщаме думите назад и съжаляваме, че някога сме ги казали. 41-годишният Нанджиани се е "нацепил доста здраво".

The Eternals, Marvel и какво знаем за героите от филма

The Eternals - новите супергерои на Marvel

Всичко, което знаем за тях

В описанието под поста актьорът пише, че му е отнело една година, за да изглежда по този начин. Кумейл Нанджиани пише, че е много благодарен на всички, които са му помагали и напътствали през тази година. Отчита и фактът, че за да изглежда по този начин му е било необходимо много време и ресурси, който преди това не е влагал.