Най-малкият син на Дейвид и Виктория Бекъм, 13-годишният Круз, вече грее със собствена светлина. Наследникът на звездното семейство обаче няма влечение към модните среди, както батко си Бруклин, който позира умело пред обектива.

Круз се е насочил към музиката. А Дейвид и Виктория му дават цялата си подкрепа, за да развива своя талант. Майката на тинейджъра публикува две видеа, озаглавени "ето как се събужда семейство Бекъм".

На тях виждаме как Круз пее песента на Джъстин Бийбър "Love Yourself" и междувременно и свири на китара.

Не можем да отречем, доста добре му се получава. Дори като го гледаме колко е сладък и талантлив, все едно пред нас стои новият Джъстин Бийбър. А когато си син на Дейвид и Виктория, сбъдването на мечтата ти става с една идея по-лесно.

Преди две години Круз пусна първата си самостоятелна песен за Коледа. Виждали сме го и в компанията на много известни изпълнители, сред които Тейлър Суифт и другия му любимец Ед Шийрън.

Именно от него е и китарата, на която Бекъм-младши свири. А следващият подарък може да е под формата на дует.

Къде почива семейство Бекъм

Къде почива семейство Бекъм

Идея за ваканция за всеки

Хобито на хлапето пък е да ходи на концерти на големи музикални звезди, да се вдъхновява и да мечтае един ден и той да пълни зали и стадиони. Очевидно е, че Круз Бекъм тепърва ще ни изненадва и няма да остане в сянката на родителите си.